SKG 3 cilinderslot

Maak het inbrekers onmogelijk om jouw eigendommen te stelen met goede cilindersloten

 
Is het moment aangebroken om je woningsloten of de beveiligingssloten in je bedrijf te vernieuwen? Omdat ze versleten zijn, defecten vertonen of omdat er roest op zit? Dan is het tijd om eens goed rond te neuzen in het assortiment van een slotenspeciaalzaak, online of in een winkel bij jou in de buurt. Let er tijdens je zoektocht goed op om te kiezen voor zogenoemde cilindersloten. Deze sloten zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor optimale beveiliging van jouw pand en je persoonlijke bezittingen of bedrijfsmaterialen. Kies wel voor een erkend en gecertificeerd cilinderslot dat voorzien is van kerntrekbeveiliging, want deze cilindersloten heeft tal van pluspunten te bieden.

De kwaliteit maakt het onderscheid

Cilindersloten met een politiekeurmerk, zoals het SKG-slot, zijn wat prijziger dan gemiddeld. Maar daar is natuurlijk een prima reden voor, want ze zijn erg veilig. Door de aangebrachte kerntrekbeveiliging, die bestaat uit een beslag dat over de kern van het cilinderslot is aangebracht, is het boren of trekken van de kern onmogelijk. Criminelen kunnen met een boormachine of slagpin proberen wat ze willen om jouw cilindersloten onklaar te maken, maar tevergeefs. Een cilinderslot is namelijk zo gemaakt, dat het slot bestand is tegen de nieuwste inbraaktechnieken en die kunnen neutraliseren. Je voelt je hierdoor ’s nachts thuis een stuk veiliger en hoeft je niet druk te maken over het tegenkomen van een inbreker in je huis. Ook als je op vakantie of een dagje op stap gaat, is de inbraakveiligheid van je huis gegarandeerd. Voor ondernemingen en kantoorgebouwen geldt hetzelfde. De SKG-certificering vanwege de aanwezigheid van een kerntrekbeveiliging biedt de zekerheid dat je voor inbrekers niet meer bang hoeven te zijn. Zeker als je deze kwaliteitssloten combineert met camerabeveiliging rond je bedrijfsvestiging!

Met dezelfde sleutel kun je meerdere sloten openmaken

Overweeg om te kiezen voor wat in slotenmakersjargon het ‘gelijkschakelen’ van sleutels en sloten genoemd wordt. Dit houdt in dat jij, je partner, kinderen of je collega’s slechts één sleutel nodig hebben om meerdere ruimtes binnen te kunnen komen. Dit zorgt natuurlijk voor een veel dunnere sleutelbos, omdat je aan één specifieke sleutel voldoende hebt voor alle toegangsdeuren in je woning, bedrijfs- of winkelpand. Deze mogelijkheid van sloten met een cilindersysteem is aantrekkelijk vanwege het gebruiksgemak. Voor een dichte deur staan en dan lang zoeken naar de juiste sleutel, behoort voortaan tot de verleden tijd. Bekijk nu ons online aanbod aan cilinderslotensystemen met bijhorende sleutel en kies een superveilig slot uit voor jouw vastgoed!